• roken met puur hout pellets
  roken met puur hout pellets
  Klik voor alle smaken en aroma's
 • The Lumberjack
  The Lumberjack
  Pellet barbecue smoker onder op de pagina vind u een dealer bij u in de buurt
 • kijk onder op onze pagina voor een dealer bij u in de buurt
  kijk onder op onze pagina voor een dealer bij u in de buurt
  altijd voldoende voorraad dus snelle levering

Garantie
Smokey Bandit weet wat barbecuën met passie is. Logischerwijd doen we ons best om bestelling in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien is het verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Op Smokey Grills & Barbecues geldt een jaar garantie. Om dit te verlengen met een jaar is het mogelijk een onderhoudsabonnement te nemen op de BBQWacht (bbqwacht.nl). Voor €37,50 wordt je barbecue na een jaar compleet gecontroleerd. Eventuele reparaties worden door de BBQWacht uitgevoerd. Hierna geldt dan nog een extra jaar garantie op je apparaat. Dit onderhoudsabonnement kan jaarlijks worden verlengd, de garantie vervalt na het tweede jaar.

Reparaties
Reparaties die binnen de garantie vallen zullen worden uitgevoerd door Smokey Bandit in samenwerking met de BBQWacht. Met een onderhoudsabonnement kan de garantie met een jaar worden verlengd.

Retouren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
Electronische bestelde onderdelen kunnen NIET geruild of retour gestuurd worden.


De kosten voor retourzenden naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt en in de originele staat en verpakking aan Smokey Bandit geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@smokeybandit.nl.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@smokeybanditbbq.nl. Wel draag je zelf de kosten voor retourzending van het product.
 

N.b. Deze webshop maakt gebruik van cookies om goed te kunnen funtioneren. Door deze website te bezoeken, gaat u hiermee akkoord.

Ontwerp en techniek © 2017-2018 MonTay Media